Maldiv.hu - Jetwing Travel Utazási iroda Hírek

Hírek, aktuálitások

Barceló Whale Lagoon Maldives, Bodufinolhu Island

A Barceló Whale Lagoon Maldives egy olyan új, egyedülálló 5 csillagos üdülőhely, amely a nyugalom, a kényelem és a tengerparti elegáns hangulat felejthetetlen élményét kínálja. 

Hírek, aktuálitások

Joy Island, az öröm szigete

A Joy Island nevéhez hű módon igazán örömteli helyet kínál az ide látogatóknak, különösen most, hogy idén őszre teljesen meg is újul!

Érdekességek

A COMO Resorts a NASA-val készül nyári űrtáborra

A nagyon várt Space Summer Camp sorozat gyerekeknek és tinédzsereknek júliusban és augusztusban debütál a COMO Hotels & Resorts-ban.

Érdekességek

A béke szigetén: a maldív élővilág csodái

Homokos tengerpart, pálmafák, végtelen óceán és háborítatlan természet. A legtöbbünknek ez a kép él a fejében a csodálatos Maldív-szigetekről, amely valóban igazi paradicsom.

Érdekességek

Tengerparti villa vs. víz villa - az örök dilemma!

Az első kérdés, mely szinte mindig felmerül az utazás tervezésekor: melyik lenne jobb, a homokos parton lévő tengerparti villa (beach villa) vagy a cölöpökön álló vízi villa (water villa)?
Ha neked is kétségeid vannak afelől hogy egy beach villa vagy inkább egy vízi villa az ideális választás számodra a vágyott álomnyaraláskor, akkor a megfelelő helyre jöttél, kérlek olvass tovább...

Újdonságok

Vízalatti esküvő? Miért is ne!

Képzeld el ahogy kimondod az „igent” életed egyik legtökéletesebb napján a 360°-os panorámájú luxus környezetben az Indiai-óceán alatt, teljes romantikában.

Hasznos tudnivalók

Poggyászinformáció

Praktikus tanácsok, mit és hogyan pakolhatunk a poggyászunkba?

Érdekességek

Páros élmények – romantikus programok a Maldív-szigeteken

Maldív-szigetek tökéletes választás azok számára is, akik kifejezetten meghittebb légkörben, kettesben szeretnének élményekre vadászni.

Hasznos tudnivalók

Repülőtéri transzferek

A nemzetközi repülőtérről, mivel és hogyan juthatunk el az üdülőszigetre?

Hírek, aktuálitások

Imuga - Kötelező egészségügyi nyilatkozat, regisztráció

Továbbra is még kötelező az online regisztráció elkészítése minden turistának Maldív-szigetekre való megérkezése illetve hazautazása előtt 96 órával. Milyen adatokat kell megadnunk, hogy is néz ki? Kattints ide, segítünk a kitöltésében!

Hasznos tudnivalók

Fakultatív kirándulások

Milyen kirándulásokon, programokon vehetünk részt a nyarlás alatt?

Újdonságok

Megújult a Paradise Island is: új szobatípusok

Hasznos tudnivalók

Utazás koronavírus alatt

Milyen szabályok vannak érvényben, mikre figyaljünk oda külföldi utazásunk során?

Érdekességek

Hajóroncsok és elsüllyedt kincsek

A hajóroncs búvárkodás sokak számára bakancslistás kaland. Maldív-szigetek eme izgalmas élményre vágyó látogatók számára is ideális célállomás, az óceánfenéken fekvő leglátványosabb hajóroncsok némelyike ugyanis ebben a trópusi búvárparadicsomban található.

Érdekességek

Mesébe illő tengerparti esküvő

A házasságkötés az egyik legfontosabb esemény az életünkben. Egy olyan meghitt alkalom, melynek emléke egy egész életen át végigkísér.

Újdonságok

Új szobatípus Sun Island-en: beach pool villa

Hírek, aktuálitások

Repülőjáratok a Maldív-szigetekre

A járványhelyzet okozta több mint 3 hónapos kényszerszünet után 2020. július 15-én Maldív-szigetek újranyitotta kapuit és leszállt az első nemzetközi repülőjárat.

Érdekességek

Maldív gasztronómia

Maldív reggelik egyik elmaradhatatlan fogása a Mas Huni melyet otthon is könnyedén elkészíthetünk.

Érdekességek

A tengeri élővilág szerelmeseinek

A tengeri élővilág rajongóinak a Maldív-szigetek igazán paradicsomi környezet. A többszáz szigetből álló ország a felfedezni vágyó búvárok számára lehetőségek széles tárházát kínálja.