Maldiv.hu - Jetwing Travel Utazási iroda Hírek

Vízalatti esküvő? Miért is ne!

Újdonságok

Képzeld el ahogy kimondod az „igent” életed egyik legtökéletesebb napján a 360°-os panorámájú luxus környezetben az Indiai-óceán alatt, teljes romantikában.

A You & Me by Cocoon Maldives szálloda-sziget újdonsága a vízalatti éttermében szervezett esküvő, mely igazán egyedi környezetet biztosít a jeles eseményhez. A H2O éttermet pedig nem mellesleg Olaszország egyik legkiválóbb tervezője, Lago álmodta meg.

A „Deeply in Love” ceremónia ára 2.500 USD (páronként) ami tartalmazza az esküvői koordinátort és ceremóniamestert, virágdekorációt, menyasszonyi csokrot és gomblyuk-díszt a vőlegénynek, 3 emeletes tortát, egy üveg pezsgőt, köszöntést – gratulációt búvároktól a ceremónia után (ők a korallok között az óceánból köszöntik a párt), hagyományos kókuszos italt, jókívánságokat.

Aki a fentieket megfűszerezné még néhány extrával, annak arra is lehetősége van (felár ellenében persze): képek és videó az esküvőről (30 db kép digitálisan, és 30 másodperces kis videó), romantikus ágydekoráció, pezsgős reggeli felszolgálása a villában mellé hagyományos maldív sarong-ot biztosít a személyzet, páros masszázs a spa-ban, emléktáblácska, hajókirándulás snack-el, hagyományos maldív Bodu-Beru dobosok.

Az esküvő még várat magára, de a lánykérésnek már épp itt az ideje? 500 USD-tól igényelhető „lánykérő” csomag is, mely tartalmazza a lánykérés szövegét (angolul) melyet búvárok mutatnak fel a vízben az üvegfalon át, két pohár pezsgőt, csokoládé fondüt és süteményt, fényképet, romantikus ágydekorációt.

  

Az esküvők nem hivatalosak!

A You & Me by Cocoon egy adult only sziget, így csend és nyugalom biztosított a tökéletes nászúthoz, pihenéshez! :)

Vissza a hírekhez