Maldiv.hu - Jetwing Travel Utazási iroda Hírek

Páros élmények – romantikus programok a Maldív-szigeteken

Érdekességek

Maldív-szigetek tökéletes választás azok számára is, akik kifejezetten meghittebb légkörben, kettesben szeretnének élményekre vadászni.

A hely népszerűsége régóta töretlen, mivel a világ egyik legszebbnek és legromantikusabbnak tartott trópusi paradicsomában eltöltött nászút, vagy egy felejthetetlen nyaralás életünk párjával mindig csodás emlék marad.  

Az alábbiakban szemezgetünk néhányat a kedvenc programokból, csak nektek!

  1. Vacsora a csillagos égbolt alatt: az egyik legkedveltebb program ebben a mesés környezetben, a resorttól távolabb fekvő szép homokfövenyen vagy a tengerparton.
  2. Hajókázás a holdfényben: a vízfelszínen tükröződő holdfény látványa a képzeletet rabul ejtő élmény.
  3. Kenuzás kettesben: a mondás „ki korán kel aranyat lel” itt is érvényes, ha aranyat ugyan nem is, de a vízen aranylóan csillámló napfelkelte élménye életre szóló emléket jelent.
  4. Páros SUP, avagy az igen népszerű állva evezés: kitűnő program párok számára is, a legjobb időszak napfelkelte és napnyugta idejére tehető.
  5. Privát jóga foglalkozás két személyre: egy kora reggeli jóga a tengerparton kiválóan ellazítja a testet és az elmét
  6. Spa kezelések: a resortok legtöbbje kitűnő spa kezelésekkel várja a vendégeket, valamint párok számára gondosan összeállított csomagokat is kínálnak.
  7. Búvárkodás: a Maldív-szigetek szépséges víz alatti világának felfedezése igazán szemet gyönyörködtető látvány. Az élmény még emlékezetesebbé tehető, ugyanis kérésre számos resortban külön fotóst is tudnak biztosítani, aki a csodás közös víz alatti pillanatokat megörökíti. Aki viszont valami még különlegesebbre vágyik, annak feltétlenül ki kell próbálnia ki a manta rájákkal és a cetcápákkal történő merülést, óriási élmény!

 

Vissza a hírekhez