Maldiv.hu - Jetwing Travel Utazási iroda Hírek

A COMO Resorts a NASA-val készül nyári űrtáborra

Érdekességek

A nagyon várt Space Summer Camp sorozat gyerekeknek és tinédzsereknek júliusban és augusztusban debütál a COMO Hotels & Resorts-ban.

   A nagyon várt Space Summer Camp sorozat gyerekeknek és tinédzsereknek júliusban és augusztusban debütál a COMO Hotels & Resorts-ban. Az űrrajongóknak lehetőségük lesz kapcsolatba lépni valódi űrhajósokkal, akik már elutazhattak az űrbe a NASA és polgári űrhajósok izgalmas új ajánlatának hála, amely Thaiföldön, Balin és a Maldív-szigeteken lesz elérhető a COMO által kiválasztott helyszíneken.

  A 8 és 16 év közötti űrrajongók a NASA űrhajósaival, Nicole Stottal és Sara Sabryvel fedezhetik fel az űrt, akik mindketten önkéntesek a különleges programban. Sara a történelem második polgári űrhajósa. Részt vett a Space for Humanity programban, amelynek célja, hogy minden civil lehetőséget kaphasson az űrhajós képzéshez, illetve későbbi valós űrutazásokhoz. A COMO eszközei díjmentesen biztosítják a nyári űrtábort mindaddig, amíg az űrhajósok is ott tartózkodnak.

  Ezek a kreatív űrtáborok azért jöttek létre, hogy felkeltsék az űrhajóssá válás iránt érdeklődő fiatalok kíváncsiságát azáltal, hogy izgalmas programokat biztosítanak kalandokkal és oktatással. A kis látogatók az időkereten belül bármikor beiratkozhatnak, és kihasználhatják a tábor keretében biztosított sokféle tevékenységet és szigetélményt. Ez izgalmas Moon Rock Scavenger Hunts játékokat, szódabikarbónával működő Blast Off rakétákat, ételt az űrben, játékokat és még sok mást is tartalmaz.

  A Space Summer Camp 2023. július 28. és augusztus 6. között kerül megrendezésre a maldív-szigeteki COMO Maalifushiban. Az első arab nőt az űrben, Sara Sabry űrhajóst köszöntik a szigeten ezen az egyedülálló eseményen. A kéthetes, csak üdülőközpontban zajló Island Warriors: Earth Camp után a kalandozók majd egy újabb fantasztikus utazásra indulhatnak.

  Maalifushi Űrtábora számos tevékenységet foglal magában, például szkafandertervezést, strandtakarítást, és egy oktató műhelyt az űrhajósok ételkészítéséről. Sara Sabry a sziget űrhajósaival is elmegy csillagnézni, s eltölt velük egy szórakoztató "Movie Under the Stars" estét. Tehát vegye fel mindenki a szkafandereit, és készüljünk fel egy nyári űrmókára!...

Vissza a hírekhez