Maldiv.hu - Jetwing Travel Utazási iroda Hírek
Összes hírek
Maldív gasztronómia
Maldív reggelik egyik elmaradhatatlan fogása a Mas Huni melyet otthon is könnyedén elkészíthetünk.
Íme a recept:
125 gr tonhal konzerv (natúr olajban, lecsepegtetve)
1 csésze kókuszreszelék (friss lenne a legjobb, de mivel az itthon kevésbé áll rendelkezésre ezért megfelelő a szárított is). Ezt vízzel vagy kókusztejjel forrázzuk le, majd nyomkodjuk ki
1 kisebb fej hagyma (lehet vörös vagy lila) apróra vágva
Chili paprika ízlés szerint apróra vágva
Koriander aprítva
Só, bors ízlés szerint
Lime (opcionális)
A tonhalat villával törjük össze kissé pépesre majd adjuk hozzá a többi hozzávalót és alaposan keverjük el, lime levével lecsepegtetjük (opcionális).