Maldiv.hu - Jetwing Travel Utazási iroda Hírek

Barceló Whale Lagoon Maldives, Bodufinolhu Island

Hírek, aktuálitások

A Barceló Whale Lagoon Maldives egy olyan új, egyedülálló 5 csillagos üdülőhely, amely a nyugalom, a kényelem és a tengerparti elegáns hangulat felejthetetlen élményét kínálja. 

A South-Ari-atollban lévő Bodufinolhu Island-en elhelyezkedő Barceló Whale Lagoon Maldives szálloda a Velena nemzetközi repülőtértől 50 km-re található, és hidroplán repülővel csupán 30 percnyi távolságra van. Türkizkék vizével, fehér homokos partjaival és korallzátonyaival romantikus pihenési lehetőség pároknak, szórakoztató és kalandos élmény családok számára. A vendégek a vízi sportok széles skáláját élvezhetik miközben az üdülőhely által kínált 100 villa egyikében szállhatnak meg. A 63 tengerparti villa, 30 vízi villa és 7 tengerparti lakosztály merülőmedencével, jól felszerelt és maximális elzárkózást és nyugalmat biztosít a vendégek számára.

A Barceló Whale Lagoon Maldives lenyűgöző naplementével és lélegzetelállító türkizkék vízzel büszkélkedhet, így ideális úti cél párok, csládok és kalandorok számára. Az üdülőhelyen két nagy medence található, az egyikből zavartalan kilátás nyílik a maldív naplementére, a másikból pedig panorámás kilátás nyílik az Ari-atollra. A vendégek nyugodt és derűs környezetben élvezhetik az olyan tevékenységeket, mint a jóga és a pilates. Mandara nevű gyógyfürdőjében pedig különféle testápolási kezelések és teljes fitneszterem is várja a vendégeket.

A vendégek többfajta szobatípus közül válogathatnak: Sunrise Beach Villa, Sunset Beach Villa, Sunrise Water Villa, Sunset Water Villa, Sunset Suite Villas with PoolA szálloda három étteremmel, egy snack bárral és három bárral várja vendégeit, melyek autentikus kulináris élményeket kínálnak. A Sea Salt főétteremben svédasztalos ételeket szolgálnak fel nyitott konyhával, míg az Aqua étteremben a vendégek megkóstolhatják a mediterrán fúziót: helyben, frissen fogott halat és tenger gyümölcseit. Azok számára, akik egy aperitif vagy koktél mellett szeretnének pihenni, az üdülőhely Breeze és Magical bárja tökéletes helyszín lehet.

Vissza a hírekhez