Maldiv.hu - Jetwing Travel Utazási iroda Hírek

Joy Island, az öröm szigete

Hírek, aktuálitások

A Joy Island nevéhez hű módon igazán örömteli helyet kínál az ide látogatóknak, különösen most, hogy idén őszre teljesen meg is újul!

Hát lehet ennél alkalmasabb helyet találni a boldogságra? A Joy Island nevéhez hű módon igazán örömteli helyet kínál az ide látogatóknak, különösen most, hogy idén ősszel teljesen meg is újul, csak hogy az itteni paradicsomi környezetben magunkba szívható maximális boldogságfaktor a lehető legmagasabb szintekre törhessen bennünk.
 
A Joy Island kétség kívül a boldogság szigete, tele olyan lehetőségekel és szolgáltatásokkal, amelyek a legszórakoztatóbb nyaralások egyikét biztosítják a Maldív-szigetek bőséges kínálatának erdejében. A 151 villával a tengerparton és a meseszép lagúnában található Joy Island az Észak-Malé-atollban, a Velena nemzetközi repülőtér közelében található, és motorcsónakkal mindössze 40 percnyi távolságra van. E gyönyörű szigetnek az alakja sokak szerint egy karcsú pillangóra emlékeztet; széles, fehér homokos strandját lenyűgöző türkizkék lagúna övezi.
 
A hotel 2023. szeptember 1-jén tervezi az újranyitást, ne maradjon hát le róla ön sem!
 
A Joy Island összesen 91 szállást kínál a tengerparton, 60-at pedig a víz felett. Az új lakóhelyiségeket friss tónusokkal és hangulattal tervezték, amely tökéletesen kiegészíti a Maldív-szigetek élénk színeit. A hely teljesen felszerelt a vízi sportok és a búvárkodás szerelmesei számára: különböző vízi tevékenységeket kínáló központ áll a vendégek rendelkezésére professzionális oktatókkal és minőségi felszereléssel. A zátony a sziget egyik oldalán rövid úszással elérhető. Napi hajókirándulások is színesíthetik az erre nyitott utasok itt töltött idejét különböző közeli szigetek felfedezésével, valamint sznorkelezésre is van mód a zátonyokban. Ezen kívül az üdülőhelyen tenisz-, továbbá paddle teniszpálya is igénybe vehető.
 
A hotelben elérhető egy víz feletti gyógyfürdő is, fantasztikus kilátással az Indiai-óceánra. Váltsa valóra nyaralási álmát egy igazán frissítő fürdőélménnyel. Élvezze a víz feletti kezelőszobák békés magányát és nyugalmát, hogy teljesen ellazulhasson és kipihenhesse a rohanó, tevékeny hétköznapokat!
 

Vissza a hírekhez