Rólunk

 
Kedves leendő Utasunk!
 
A Jetwing csoport több, mint 40 éve alakult, régóta meghatározó alakja a Délkelet-ázsiai turisztikai szakmának. A Jetwing Hotels 22 szállodával és 10 villa típusú hotellel rendelkezik.
 
A Jetwing Travel közel 25 éve van jelen a magyar turisztikai piacon. Kiutaztatással foglalkozunk - közel 300 hazai utazási irodában elérhetőek, foglalhatók útjaink.
 
Specialitásunk elsősorban DélKelet-Ázsia térségének országai, az Indiai-óceán szigetvilága. E zömmel trópusi úticélok vonzereje nemcsak a téli időszakra jellemző, hanem a nyári hónapokban is megmarad, hiszen az ottani időjárási körülmények – kevés kivételtől eltekintve – egész évben vonzzák a turistákat.
 
Saját szervezésű útjaink célállomásai: Srí Lanka, Maldív-szigetek, India, Indonézia -Bali, Thaiföld,  Indokína, Seychelle-szigetek, Mauritius, Egyesült Arab Emirátusok. Ezekben az országokban tengerparti üdüléseket, kulturális körutazásokat, valamint kombinált programokat egyaránt kínálunk. A tengerparti üdülés helyszínei képeslapra illő, pálmafákkal szegélyezett, homokos tengerpartok. A Maldív-szigetek például  a világ legszebb strandjainak egyikét mondhatja magáénak. A körutak során az adott ország látnivalóinak legjavával ismerkedhet meg az utazó. Természeti csodáin kívül rendkívül gazdag kulturális örökségével  kiemelkedik a sorból India, Srí Lanka, Thaiföld és Bali. Népszerűek két, vagy három országot is érintő útjaink, így például egy Srí Lankán tett, látnivalókban bővelkedő utazást remekül kiegészíti néhány nap tengerparti pihenés a szomszédos Maldív-szigeteken.
 
Meghirdetett dátumokkal indítjuk csoportjainkat, azon felül bármely időpontban, egyénileg is utaztatunk. Programjaink összeállítását tekintve nagyon rugalmasak vagyunk, egyedi kéréseket is figyelembe veszünk. Az utazás menetrendszerinti repülőjáratokkal történik.
 
Azok, akik érdeklődnek a hazánkétól nagyban eltérő kultúrák iránt, a családi nyaralásra vágyók, nászutat tervező párok egyaránt megtalálhatják kínálatunkban a megfelelő helyszínt utazásukhoz.
 
Egzotikus útjaink sikere a kilencvenes évek közepén kezdődött. Irodánk hamar ismertté vált, s azóta több ezer turista utazását szerveztük meg. Felkészült, szakképzett munkatársaink, idegenvezetőink célja az, hogy vendégeink élményekben gazdagon térjenek haza ezekből a gyönyörű és érdekes országokból.
 
Szeretnénk olyan utazási iroda lenni, amelyik kiérdemli az Ön legközelebbi utazásának megszervezését is. Köszönjük figyelmét, köszönjük bizalmát!
 
Jetwing Travel - Az Indiai-óceán térségének specialistája